Hoteluri izolate și exotice de văzut

Dacă sunteți în căutarea unei experiențe de călătorie aparte și de neuitat, hotelurile izolate și exotice pot fi opțiuni incredibile pentru a vă răsfăța cu priveliști spectaculoase, intimitate și aventură. În acest articol, vom explora câteva dintre cele mai uluitoare hoteluri izolate din lume, care vă vor transporta într-un paradis exotic și neexplorat.

1. Fogo Island Inn, Canada

Aflat într-un peisaj sălbatic și impresionant din provincia Newfoundland și Labrador din Canada, Fogo Island Inn oferă o experiență de lux în mijlocul naturii nealterate. Acest hotel arhitectural unic oferă camere elegante, cu vedere spre oceanul Atlantic, și promovează sustenabilitatea și implicarea locală.

2. Anantara Medjumbe Island Resort, Mozambic

Situat pe o insulă privată din Arhipelagul Quirimbas din Mozambic, Anantara Medjumbe Island Resort este un refugiu exclusivist și romantic. Plajele cu nisip alb, apusurile spectaculoase și bungalourile rafinate de pe plajă vă vor oferi o vacanță de vis.

3. Kakslauttanen Arctic Resort, Finlanda

Pentru o experiență unică, Kakslauttanen Arctic Resort din Finlanda vă oferă șansa de a dormi în iglu-uri de sticlă sub cerul nordic iluminat de aurore boreale. Aici puteți admira frumusețea naturală a Laponiei și puteți experimenta magia acestui loc izolat și fermecător.

4. Jade Mountain, Santa Lucia

Jade Mountain din Santa Lucia vă întâmpină cu vile spațioase, fără pereți la un nivel și vedere panoramică spre Marea Caraibelor și celebra vârfuri Piton. Acest resort de lux îmbină cu măiestrie arhitectura spectaculoasă cu natura din jur.

5. Nihi Sumba Island, Indonezia

Situat pe insula Sumba din Indonezia, Nihi Sumba Island este recunoscut drept unul dintre cele mai bune resorturi din lume. Aici puteți explora plaje cu nisip alb, cascade ascunse și puteți practica surf pe unele dintre cele mai bune valuri din lume.

6. Amanwana, Indonezia

Situat în Parcul Național Moyo din Indonezia, Amanwana vă oferă o experiență de glamping (camping cu stil) în luxuriante corturi din bumbac. Puteți explora recifele de corali din jur, pădurile tropicale și viața sălbatică diversă.

7. Explora Patagonia, Chile

Pentru iubitorii de aventură și natură, Explora Patagonia din Chile este o alegere excelentă. Acest hotel izolat vă permite să explorați frumusețea sălbatică a Parcului Național Torres del Paine și să vă bucurați de activități precum drumeții, observarea păsărilor și excursii cu caii.

8. Giraffe Manor, Kenya

Giraffe Manor din Kenya este un hotel cu adevărat unic, unde veți putea lua micul dejun în compania elegantei girafe Rothschild. Această proprietate fermecătoare oferă un cadru rafinat și oportunități unice de a interacționa cu natura și fauna locală.

9. The Brando, Polinezia Franceză

Situat pe insula privată Tetiaroa din Polinezia Franceză, The Brando este un paradis tropical de lux. Cu plaje cu nisip alb, lagune cristaline și bungalow-uri private, acesta este locul perfect pentru a vă relaxa și a vă bucura de frumusețea excepțională a insulelor din Pacific.

10. Blancaneaux Lodge, Belize

Aflat în inima junglei din Belize, Blancaneaux Lodge este un refugiu rustic și sofisticat creat de regizorul Francis Ford Coppola. Aici puteți explora peșteri subterane, râuri cristaline și puteți vizita siturile arheologice Maya din apropiere.

Concluzie

Aceste hoteluri izolate și exotice din întreaga lume vă oferă oportunitatea de a evada din rutina zilnică și de a experimenta destinații cu adevărat unice și fermecătoare. Indiferent dacă căutați aventură, lux sau intimitate, aceste destinații vă vor răsfăța cu priveliști uimitoare și experiențe memorabile.

About the Author: Admin

You might like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *